Din succes starter på et kontorfælleskab

AfMartin Jensen Jensen

Din succes starter på et kontorfælleskab

Hvis du gerne vil have succes, så kan det være en god idé at komme ud af din komfortzone og finde et godt kontorfælleskab. Mange har valgt at arbejde hjemme, fordi de tænker, at de sparer tid og penge. De tænker, at et kontor ikke har noget at tilbyde dem og derfor kan de ligeså godt lade være med at finde et kontor til leje eller et kontorfælleskab.

https://www.escot.dk/omraader/nordjylland/aalborg/

Men der er mange gode grunde til at finde et kontorfælleskab, fordi du kan få det til en billig og god pris, så du sparer nærmest ingenting ved at arbejde hjemmefra.

Tværtimod mister du disse muligheder:

  • Produktiviteten er højere på et kontorfælleskab.
  • Du har adgang til gratis viden.
  • Du har adgang til et netværk.
  • Du har lettere ved at skaffe kunder.

Et kontorfælleskab er virkelig en god idé, hvis du gerne vil have succes i livet, fordi det er svært at bygge en virksomhed, når du er på dit hjemmekontor. De fleste mennesker vil helst handle med dig, når de kan se dig. Så du øger dine chancer for succes ved at komme mere ud.

Kontorleje vs. kontorfællesskab

I sidst ende er det ikke så vigtigt, om du vælger et kontor eller et kontorfælleskab. I hvert fald ikke hvis dit kontor er placeret et sted, hvor du møder andre. For du får ikke ovenstående fordele, hvis du ikke arbejder et sted, hvor du møder andre.

Især når du er selvstændig og måske ikke har særlig mange kunder, kan det være en god idé at komme ud blandt potentielle kunder. Alle de møder ude, kan ende som dine kunder.

Når du arbejder på et kontorfælleskab, vil I langsomt lære hinanden at kende og andre kan pludselig se, at du kan noget, som de skal bruge. Hvis du arbejder med hjemmesider, så er det mere sandsynligt, at du får flere kunder, når du kommer væk fra dit hjemmekontor. For når nogen skal bruge en hjemmeside på jeres kontorfælleskab, så er der en god sandsynlighed for, at de henvender sig til dig.

Hvor finder du dem henne?

I dag kan du nærmest finde et kontorfælleskab i alle byer. Så du kan vælge et ud fra, hvor du bor henne. Om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense, så kan du sagtens finde et kontorfælleskab.

Det er også en god måde at lære flere i sin egen by at kende. Hvis du allerede føler, at du har et stærkt netværk i din egen by, fordi du har arbejdet som selvstændig der i flere år, så kan du også prøve at tage en by en time væk fra din egen by. Det er en let måde at vokse din virksomhed på, da du hele tiden lærer nye mennesker at kende.

Du kan også ansætte en til at sidde på et andet kontorfællesskab end dig, så I på den måde kan komme ud til flere kunder. Det er især en god idé, hvis du hyrer en sælger.

Aalborg og Nørresundby

I Aalborg og Nørresundby er der nem adgang til Nordjylland og derfor starter mange virksomheder op med lokaler her.

Om forfatteren

Martin Jensen Jensen administrator

Skriv et svar