Opbevaring

De fleste af os vil gerne være med til at passe på miljøet og derfor et det en god idé, at du slipper tanken om hele tiden at skulle have noget nyt og bedre. I stedet vil vi anbefale dig, at du gemmer alt dit gamle tøj og andre genstande i et opbevaringsrum, så du på den måde kan bruge alt til det er slidt.

Det er simpelthen ikke en god idé, hvis du hele tiden køber nyt tøj for at følge seneste mode. I stedet kan du købe noget tidløst tøj, som også er moderne om ti år. For mænd er det gerne skjorter og nogle simple T-shirts. For kvinder kan det være sorte toppe, T-shirts, bluser osv.

Det er vigtigt, at vi alle sammen gør en indsats for at passe på miljøet og derfor kan alle få gavn af opbevaring af deres tøj. For hvis du gemmer alt i dit tøjskab, skal du hele tiden havde mere plads eller vælge at smide noget af dit gamle tøj ud. I stedet bør du sende alt dit tøj til opmagasinering.

Brug opbevaring som din tøjforretning

Når du køber tøj af god kvalitet, så holder det i længere tid. Når mange vælger at smide tøj ud, så er det, fordi de gerne vil følge moden, eller de har købt noget billigt tøj, som simpelthen går i stykker med det samme.

I stedet bør du købe en masse kvalitetstøj, som du sender til opbevaring. Her tænker vi både på, at du sender dit sommer- og vintertøj hen, når det ikke er den sæson. Men vi tænker også på, at du løbende skifter ud i din garderobe.

På den måde bliver dit opbevaringsrum dit nye tøjskab. Hver gang du har lyst til at købe nyt tøj, tager du hen og kigger på det, som du allerede har. Du skifter noget tøj ud med noget andet. Så selvom du passer på miljøet og ikke hele tiden køber nyt tøj, så kan du sagtens have forskelligt tøj på løbende.

Du køber hele tiden tøj, som du er sikker på, kommer til at holde i lang tid. Hvis du har meget af den slags tøj, så kan du fylde 2-3 garderober. Dette er ikke dårligt for klimaet, da denne garderobe kan holde dit modebevidst over de næste 20 år, hvis du har købt tøj i en høj kvalitet.

Pas på dit tøj

Hvis du har købt lækkert tøj, så kan du også være sikker på, at det holder i meget længere tid. Men det sker, at der kommer huller i noget dyrt tøj, men i stedet for at smide det ud med det samme, kan du i stedet for lappe det. Når du lærer, hvordan du lapper tøj på en god måde, som kommer man ikke til at kunne se det.

På samme måde kan du gøre med kvalitetssko. I gamle dage havde man et par gode sko hele livet, hvor mange i dag kun har sko i et par måneder, inden de køber nogle nye.