Dækopbevaring til dig som bor i lejlighed

AfMartin Jensen Jensen

Dækopbevaring til dig som bor i lejlighed

Hvis du bor i lejlighed, så har du næppe et sted, hvor du kan have dine sommerdæk eller vinterdæk. I stedet kan du overveje at få et opbevaringsrum til dem, da det giver dig mere plads til alt andet.

Fordelen ved et opbevaringsrum til opbevaring af dæk er:

  • Du undgår sollys, som kan give dine dæk revner.
  • Samme kølige temperatur hele året rundt.
  • God ventilering hvor du slipper for gennemtræk.
  • Du kan opbevare dem i lodret stilling
  • Bedre plads mellem dine dæk, så du undgår misfarvning.

Alle disse punkter er svære at finde i en lejlighed. Selvfølgelig kunne du opbevare dine dæk i din stue, men det har du næppe lyst til. Ofte vil du have et kælderrum eller loftrum, men her vil du sjældent have den samme gode temperatur. Dine dæk har ikke godt af, hvis det skifter mellem koldt og varmt hele tiden.

Du kan også bruge et opbevaringsrum til andre ting

En af de helt store fordele ved at have et opbevaringsrum er, at du kan bruge det til alt muligt. Så hvis du alligevel har købt det til dækopbevaring, har du også mulighed til at opbevare køkkenting, kufferter, tøj osv.

Hvis du ønsker at gøre det, er det en god idé at pakke sine dæk ind. Det er simpelt at gøre, da du skal tage en havepose og pakke dem enkeltvis. På den måde har du på ingen tid pakket dem alle sammen ind og så risikerer du ikke, at de får dit tøj til at lugte.

En anden fordel er også, at de beskytter dine dæk mod fugt, selvom du ikke burde opleve det på et godt opbevaringsrum. Men man ved aldrig, så det er bedre at pakke dem ind, så du er sikker på, at du også har dine dæk, når du skal bruge dem.

I dag er det let at finde et opbevaringsrum til dækopbevaring, så uanset om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense, så kan du finde et sted at opbevare dine dæk.

Rengør dine dæk inden dækopbevaring

Der er mange, som glemmer at passe ordentligt på deres dæk. Når de skal bruge dem igen, undrer de sig over, at de er gået i stykker. Men det sker, fordi du ikke passer ordentligt på dem. Find ud af om der er små sten i dem, som du kan fjerne.

Samtidig skal der heller ikke være snavs på dem, fordi så risikerer du, at det gør hele dit opbevaringsrum beskidt. Det er let at undgå, hvis du passer på dine dæk.

Hvis du bor i lejlighed, er det svært at komme uden om denne løsning til dækopbevaring. Det er en let metode, som vil gøre, at du har mere plads i din lejlighed, samtidig med at du ikke hele tiden skal ud og købe nye dæk. For det ender hurtigt med at blive dyrt for dig, hvis du skal det.

Sørg for god dækopbevaring så kan dine dæk holde længe.

Om forfatteren

Martin Jensen Jensen administrator

Skriv et svar