Pak dine flyttekasser som de professionelle

AfMartin Jensen Jensen

Pak dine flyttekasser som de professionelle

Der er rigtig mange forskellige måder at pakke flyttekasser på, og måske synes du ikke umiddelbart, at det er særlig vigtigt, hvordan du griber opgaven an, men der er faktisk en rigtig god måde at pakke flyttekasser på, der vil gøre din flytning meget nemmere, og så dine flyttemænd vil komme til at elske dig.

Det er meget normalt, at man som nybegynder laver nogle helt skøre fejl, når det kommer til at pakke flyttekasser. For det første er der rigtig mange, der bare tømmer indholdet fra deres bogreol direkte ned i en flyttekasse uden at tænke over, hvor tung alle bøgerne gør kassen.

https://mitnyehjem.wordpress.com/

Man tænker nemlig ikke over vægten, når flyttekassen bare står på gulvet, men hvis du nogensinde har prøvet at skulle løfte en flyttekasse fyldt med bøger, så ved du også, at det nærmest er en umulig opgave for almindeligt dødelige mennesker.

https://www.vinkelhus.dk/2018/10/skal-du-flytte.html

Fordel vægten ligeligt i dine flyttekasser

Derfor er det en rigtig god idé, hvis du prøver at fordele vægten i dine flyttekasser på en bedre måde, således at du ikke ender med rygskader og måske endda at bunden går ud på en af dine flyttekasser. Det er noget værre roderi, som du sagtens kan undgå ved at pakke flyttekasserne lidt mere ansvarligt.

Det betyder blandt andet, at du godt kan putte nogle bøger fra din bogreol ned i flyttekasserne, men i stedet for at fylde den op med bøger, så kan du i stedet for lave et underlag af bøger og så fylde nogle puder eller andre meget lette genstande ned oveni kassen, så den ikke bliver alt for tung.

https://www.bygge-hus.dk/p/flyt-som-flyttemnd-bare-billigere.html

Generelt set er det en rigtig god idé at pakke de tungeste ting nederst i kassen og så fylde ovenpå men nogle noget lettere genstande. Husk også at pakke alle forskellige ting ned i flyttekasserne – også puder og andre løse genstande, der fylder meget, men ikke vejer ret meget.

Pak hellere en flyttekasse for meget end en for lidt

Det er også vigtigt, at du ikke prøver at proppe flyttekasserne for meget, når du pakker. Det er vigtigt, at de er pakket til toppen, men ligesom med vægten er det vigtigt, at de ikke bliver proppet. Det er ofte en god idé at slutte en kasse af med noget let og blødt, så du får fordelt vægten godt i dine flyttekasser.

Derudover er det altid en god idé at have nogle flyttekasser i forskellige størrelser, herunder junior og senior kasser. De store er gode til mange af dine større ting i hjemmet, mens de små kan være gode til at samle mindre dimser.

De små flyttekasser er også gode til at fylde huller ud med, når du flytter, fordi de mere eller mindre kan stilles ind over det hele, grundet deres mindre størrelse.

https://detnyeliv.weebly.com/blog/-kasser-i-plast-til-flytning-og-opbevari

Og husk altid at købe flere flyttekasser, end du selv tror, du behøver, for det er meget bedre at pakke en flyttekasse for meget, end det er at pakke en for lidt.

Om forfatteren

Martin Jensen Jensen administrator

Skriv et svar